En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın merdivenine mevla edinmek kebir bir avantajdır. Zahir bu kazanımı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan mualla binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında yapım edilmektedir. Fakat elbette bir yangın merdivenine sahip cereyan etmek kucakin binanızın yeni olması ya da dolgunca yüksek olması gerekmemektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı yakınlarında rahatlıkla açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı anif ve dayanıklı bir dokumaya sahiptir ve rahat beis görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Görmüş olacaksınız ki bu kadar etkili birinci sınıf yangın baplarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara yönlü biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bundan dolayı yangın yangın kapısı merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle de koca binalarda olması kişilerin kişi kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page